Korting in Flevoland en heel Nederland

Mega korting tot 85% op canvas!

Maak van uw favoriete foto een kunstwerk! Uw foto’s zijn veel te leuk om ergens in een la te liggen of om op de harde schijf van je PC te laten staan. Bestecanvas maakt uw foto’s tot echte blikvangers. Onder andere in de vorm van foto op canvas.  Zo kunt uw elk moment even tot rust komen en genieten van het canvas van bestecanvas.nl.

Kies uw mooiste foto op een canvas en profiteer tot 85% korting! Uw canvas kan ook als een verrassing’s cadeau voor uw moeder, vader, vriend, vriendin of partner.

Krijg tot 85% korting op uw canvas!

De canvas doeken die ze gebruiken voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden: de kleurintensieve, lichtbestendigheid inkt en het hoge witaandeel in de doeken garanderen een briljante en natuurlijke afdruk.

Er is keuze uit veel formaten en beeldeffecten om uw foto zo origineel mogelijk te maken. Uw foto op canvas zal iedereen versteld doen staan, vrienden, familie, noem maar op. In slechts drie stappen kunt u een canvas foto creëren: foto uploaden, het formaat kiezen en de foto laten afdrukken. Profiteer tot 85% korting op uw canvas hierbij!

Uw bestelling is al klaar voor verzending binnen 24 uur  & gratis verzending bij een bestelling vanaf €19,90

Rhenusone Rosalia • april 18


Previous Post

Next Post