Korting in Flevoland en heel Nederland

€50,- korting op Grip Slip Basis training

Wil jij veiliger kunnen rijden en niet telkens slippen als de weg nat is? Dan kan dat met de Grip- & Slip trainingen van de ANWB Drivers Academy voor automobilisten van elk niveau!

In het dagelijks verkeer liggen veel gevaren op de loer, die je met de juiste kennis en ervaring echter uitstekend kunt voorkomen of omzeilen. Je leert tijdens deze slipcursussen hoe je een slip voorkomt, corrigeert en obstakels ontwijkt. Je verbetert je reactievermogen en belangrijke rijtechnieken, zodat je altijd veiliger rijdt.

€50,- korting op slipcursussen!

Niet alleen je eigen rijgedrag bepaalt de veiligheid op de openbare weg maar ook plots remmende voorgangers of wegpiraten en de gesteldheid van het wegdek spelen een grote rol. Wees daarom hier voorbereid voor verschillende gevaren en noodsituaties. Je verbetert gegarandeerd uw rijvaardigheid en risicomijdend gedrag door de Grip- & Sliptrainingen, bestaande uit een efficiënte mix van theorie en veel praktijkoefeningen. De ANWB Drivers Academy staat als expert met meer dan 50 jaar trainingservaring voor je klaar.

Bekijk de onderstaande kortingscode en schrijf je voor 31 mei in!

Rhenusone Rosalia • april 17


Previous Post

Next Post