Korting in Flevoland en heel Nederland

Kortingscode New York Pizza: Pizza: € 5,00 (25 cm NY style) op vertoon van studentenkaart, bij afhalen!

Pizza: € 5,00 (25 cm NY style) op vertoon van studentenkaart, bij afhalen!, New York Pizza. De beste kortingscodes en aanbiedingen van alle merken! Bij New York Pizza krijg je nu korting op hun assortiment. is een webwinkel die zicht specialiseert in Eten & Drinken. Als één van hun partners mogen wij kortingscodes voor hun webwinkel met jullie delen. Benieuwd hoe jij kan profiteren van deze kortingscode? Pizza: € 5,00 (25 cm NY style) op vertoon van studentenkaart, bij afhalen! Studeren is al duur genoeg. Daarom maken wij het extra aantrekkelijk voor studenten om onze overheerlijke pizza’s te bestellen. Studenten kunnen landelijk op vertoon van hun studentenkaart 25 cm NY Style pizza’s voor € 5,- afhalen via newyorkpizza.nl of in één van onze winkels! Voorwaarden actie: • Geldig op vertoon van je geldige studenten- of scholierenkaart • Geldig bij 25 cm NY Style Klassieker of Specialiteiten pizza • Bij andere bodems, bodemtoeslagen van toepassing • Bij Delicatesse pizza toeslag van € 2,- per pizza. Klinkt dit als iets dat jij of iemand die jij kent kan gebruiken? Maak dan gebruik van de onderstaande kortingscode.

Je kan gebruiken maken van deze kortingscode vanaf 2014-08-04 tot 2016-12-31. Daarna vervalt de kortingscode. Maak daarom snel gebruik van deze kortingscode en ontvang de korting op de producten van New York Pizza.

Voer de kortingscode in en ontvang Pizza: € 5,00 (25 cm NY style) op vertoon van studentenkaart, bij afhalen! van New York Pizza

Gebruik de kortingscode en profiteer van flinke korting bij New York Pizza! Voor de kortingscode klik je op de onderstaande link. Wil je meer korting? Wij hebben kortingscodes voor meer dan 200 bedrijven en producten, daardoor zit er altijd wat leuks voor jou tussen. Als wij een nieuwe kortingscode hebben gevonden, dan zetten wij die gelijk online. Hou daarom goed deze website in de gaten en profiteer van de nieuwste kortingscodes! Kijk verder op onze website voor meer kortingscodes en ontdek voor welke merken jij nog meer korting kan voor ontvangen.

Rhenusone Rosalia • december 16


Previous Post

Next Post