Korting in Flevoland en heel Nederland

Ladies only! 5 euro shoptegoed!

De Bodyfashionstore is een webshop met een compleet assortiment in Bodyfashion, Shapewear, handige accessoires en artikelen voor vrouwen. Maar ze zijn niet zomaar een webshop voor vrouwenkleding.

Woman’ s secret
De Bodyfashionstore heeft een goed uitgedacht concept en dito assortiment. Zo hebben ze in hun assortiment niet alleen de normale standaard bh’s opgenomen, maar ook handige producten zoals de Adhesive Freedom Bra voor onzichtbare ondersteuning, of wat dacht je van de backless strapless BH zodat je geen vervelende zichtbare sluiting op je rug ziet? Of wat dacht je van Push Up pads, om je dat decolleté te geven wat je eigenlijk zo graag wilt? Je BH bandjes netjes wegwerken zodat je niet met een ongemakkelijk gevoel hoeft te sporten? Hebben ze, net als de oplossing voor het netjes houden van je kostbare BH tijdens de wasbeurt, namelijk de BH was bal. Ze hebben zelfs gedacht aan het effect van het weer op het vrouwenlichaam door vrouwvriendelijke tepel bedekkers op te nemen in hun assortiment.

Pak je kans met 5 euro shoptegoed bij Bodyfashionstore!

Heb je toch liever vollere billen? Ook daar is aan gedacht door de revolutionaire push-up shorts. Schoudervullingen? Vanzelfsprekend. Profiteer dus snel van je 5 euro shoptegoed, en verwen jezelf ermee!

Verzenden binnen Nederland en België is gratis!

De actie loopt tot 31 maart 2016

Rhenusone Rosalia • april 21


Previous Post

Next Post