Korting in Flevoland en heel Nederland

Kortingscode voor Weekend aanbieding met 30% korting bij aankoop van 3 producten en 35% korting bij aankoop van 5 producten of meer bij The Body Shop

Dagelijks jaagt ons redactieteam voor jou op de beste kortingscodes en aanbiedingen van alle merken. Bij The Body Shop krijg je nu korting op hun assortiment. The Body Shop is een webwinkel die zicht specialiseert in Gezondheid & Verzorging. Als één van hun partners mogen wij kortingscodes voor hun webwinkel met jullie delen. Benieuwd hoe jij kan profiteren van deze kortingscode? Van 29 oktober 2015 t/m 1 november 2015 profiteren je bezoekers van een weekend aanbieding met 30% korting bij aankoop van 3 producten en 35% korting bij aankoop van 5 producten of meer. Gebruik hiervoor code 21808. Succes met promoten!. Klinkt dit als iets dat jij of iemand die jij kent kan gebruiken? Maak dan gebruik van de onderstaande kortingscode.

Je kan gebruiken maken van deze kortingscode vanaf 2015-10-29 tot 2015-11-01. Daarna vervalt de kortingscode. Maak daarom snel gebruik van deze kortingscode en ontvang de korting op de producten van The Body Shop.

Voer de kortingscode in en ontvang Weekend aanbieding met 30% korting bij aankoop van 3 producten en 35% korting bij aankoop van 5 producten of meer van The Body Shop

Gebruik de kortingscode en profiteer van flinke korting bij The Body Shop! Voor de kortingscode klik je op de onderstaande link. Wil je meer korting? Wij hebben kortingscodes voor meer dan 200 bedrijven en producten, daardoor zit er altijd wat leuks voor jou tussen. Als wij een nieuwe kortingscode hebben gevonden, dan zetten wij die gelijk online. Hou daarom goed deze website in de gaten en profiteer van de nieuwste kortingscodes! Kijk verder op onze website voor meer kortingscodes en ontdek voor welke merken jij nog meer korting kan voor ontvangen.

Rhenusone Rosalia • oktober 18


Previous Post

Next Post