Korting in Flevoland en heel Nederland

Kortingscode Mepra-store.nl : 10% extra korting bovenop de actiekorting tot 40%

10% extra korting bovenop de actiekorting tot 40%. De beste kortingscodes en aanbiedingen van alle merken! Bij Mepra-store.nl krijg je nu korting op hun assortiment. Mepra-store.nl is een webwinkel die zicht specialiseert in Wonen, huis en tuin. Als één van hun partners mogen wij kortingscodes voor hun webwinkel met jullie delen. Benieuwd hoe jij kan profiteren van deze kortingscode? Fantasia stone pannen nu met 40% korting + 10% bonus korting! De ‘Fantasia Stone’ pannen zijn gemaakt uit 18/10 roestvrijstaal en voorzien van een extra sterke keramische stone anti-aanbaklaag, welke bestand is tegen beschadigingen door vork of lepel. Daarnaast is deze anti-aanbaklaag volledig vrij van PTFE en PFOA. Het handvat is naar keuze verkrijgbaar in rood, zwart, groen, oranje of wit. Gezonder! In deze pannen is bakken zonder toevoeging van olie of boter echt mogelijk. De natuurlijke smaak wordt behouden en uw vis, vlees, groente of ei krijgt een mooie kleur. Uiteraard kunnen deze pannen op alle warmtebronnen (inclusief inductie) en zijn ze geschikt voor de vaatwasser. Naast braden en stoven kunt u in deze pan bijvoorbeeld ook heerlijke Italiaanse pasta saus maken. Buon appetito!. Klinkt dit als iets dat jij of iemand die jij kent kan gebruiken? Maak dan gebruik van de onderstaande kortingscode.

Je kan gebruiken maken van deze kortingscode vanaf 2017-02-28 tot 2017-03-31. Daarna vervalt de kortingscode. Maak daarom snel gebruik van deze kortingscode en ontvang de korting op de producten van Mepra-store.nl.

Voer de kortingscode in en ontvang 10% extra korting bovenop de actiekorting tot 40% van Mepra-store.nl

Gebruik de kortingscode en profiteer van flinke korting bij Mepra-store.nl! Voor de kortingscode klik je op de onderstaande link. Wil je meer korting? Wij hebben kortingscodes voor meer dan 200 bedrijven en producten, daardoor zit er altijd wat leuks voor jou tussen. Als wij een nieuwe kortingscode hebben gevonden, dan zetten wij die gelijk online. Hou daarom goed deze website in de gaten en profiteer van de nieuwste kortingscodes! Kijk verder op onze website voor meer kortingscodes en ontdek voor welke merken jij nog meer korting kan voor ontvangen.

Rhenusone Rosalia • december 21


Previous Post

Next Post