Korting in Flevoland en heel Nederland

Kortingscode bij B-ORIGINAL! Korting op prachtige meubels en woonaccessoires van sloophout.

Achter elk uniek design schuilt een verhaal. B-Original heeft een originele frisse kijk op materialen en design.

Het sloophout van B-ORIGINAL wordt hergebruikt om bij jouw in huis te shinen, pak je korting! Met onderstaande kortingscode.

Door de originele verf op de meubels en accessoires heeft het een unieke, robuuste uitstraling. Alle producten zijn handgemaakt en worden gerecycled uit sloophout van onder andere vissersboten en mooie oude deuren.
Kijk bijvoorbeeld eens naar de verrijdbare sloophouten opbergkist, ideaal om binnenkort de kerstversiering weer in op te ruimen, met een accessoire, een mooi plaid of schapenvachtje eroverheen staan die spullen de rest van het jaar niet meer in de weg.

2015 begint mooi, opgeruimd, eerlijk en authentiek met deze gerecyclede producten. Ook hier geldt de kortingscode, pak nu je korting!

Ze hebben ook hele stoere kindermeubels, kratten en wall organizers. Naast het assortiment van sloophout heeft B-ORIGINAL ook een vintage en een industriële collectie met manden, quilts, schalen en spiegels, kasten, originele industriële stoelen, bureau’s, locker kasten en dressoirs.

Rhenusone Rosalia • december 30


Previous Post

Next Post