Korting in Flevoland en heel Nederland

Kortingscode Hallmark (NL): bij verzending van 3 kaarten of meer in één bestelling, alle postzegels gratis

bij verzending van 3 kaarten of meer in één bestelling, alle postzegels gratis, Hallmark (NL). De beste kortingscodes en aanbiedingen van alle merken! Bij Hallmark (NL) krijg je nu korting op hun assortiment. is een webwinkel die zicht specialiseert in Boeken, Literatuur & Media. Als één van hun partners mogen wij kortingscodes voor hun webwinkel met jullie delen. Benieuwd hoe jij kan profiteren van deze kortingscode? Heerlijk het is weer december, de gezelligste maand van het jaar. Bij Hallmark zijn we dol op de feestdagen en maken er graag voor iedereen een feestje van. Daarom zijn de hele maand december, bij verzending van 3 kaarten of meer in één bestelling, alle postzegels gratis. Deze gratis postzegelactie is geldig van 1 t/m 31 december 2016 op alle binnen Nederland te bezorgen kaarten die online bij Hallmark.nl en met de app zijn besteld. De actie geldt ook op bestellingen van een set kaarten (vanaf 10 stuks), je betaalt dan nog wel de verzendkosten voor de thuisbezorging van je set kaarten. Gebruik je de app? Verstuur dezelfde kaart dan naar 3 of meer ontvangers om je postzegels gratis te krijgen. Heb je nog een persoonlijke kortingscode? Vergeet deze dan niet te gebruiken.. Klinkt dit als iets dat jij of iemand die jij kent kan gebruiken? Maak dan gebruik van de onderstaande kortingscode.

Je kan gebruiken maken van deze kortingscode vanaf 2016-12-06 tot 2016-12-31. Daarna vervalt de kortingscode. Maak daarom snel gebruik van deze kortingscode en ontvang de korting op de producten van Hallmark (NL).

Voer de kortingscode in en ontvang bij verzending van 3 kaarten of meer in één bestelling, alle postzegels gratis van Hallmark (NL)

Gebruik de kortingscode en profiteer van flinke korting bij Hallmark (NL)! Voor de kortingscode klik je op de onderstaande link. Wil je meer korting? Wij hebben kortingscodes voor meer dan 200 bedrijven en producten, daardoor zit er altijd wat leuks voor jou tussen. Als wij een nieuwe kortingscode hebben gevonden, dan zetten wij die gelijk online. Hou daarom goed deze website in de gaten en profiteer van de nieuwste kortingscodes! Kijk verder op onze website voor meer kortingscodes en ontdek voor welke merken jij nog meer korting kan voor ontvangen.

Rhenusone Rosalia • december 16


Previous Post

Next Post